Så er der afgang!

Cykelfærgen mellem Alrø og Snaptun sejler igen! Hele sommeren sejler person- og cykelfærgen på strækningen mellem Snaptun og Alrø. Der er smuk natur og fine cykelstier – og igen i år kan man på turen opleve Hjarnø som et ekstra ø-hop.

Fra lørdag den 1. juli er det igen muligt at tage et smut til Alrø med cyklen under armen og opleve Horsens Fjord fra vandsiden. Nyd de historiske landskaber, den forrygende udsigt over fjord og hav, samt et rigt fugle og dyreliv. Afstanden på tværs af fjorden med cykelfærgen mellem Snaptun og Alrø er kun 25 minutter.

Med cykelfærgen er der dømt ægte dansk hygge på ruten mellem Snaptun og Alrø, hvor Morten Korch fandt stemning til sine mange romaner. For her er Møllegården, Bakkegården og hyggeligt at være. Smuk natur, en unik kirke og en god kop kaffe – og I kan tilmed nyde de berømte tarteletter fra Café Alrø, opleve den hyggelige stemning i den gamle købmandsgård hos Alrø Traktørsted og spise i en gammel grisestald hos Møllegården.

En billet til cykelfærgen giver adgang til sejlads med to færger. Mellem Alrø og Hjarnø sejler man med cykelfærgen og fra Hjarnø til Snaptun sejler man med Hjarnøfærgen.

Da der max kan være 12 passagerer pr. afgang, kan der med fordel købes billet forud på www.kystlandet.dk

Prisen er 50 kr. pr. person og 20 kr. pr cykel/ barnevogn.

Fartplan 2017
1. juli - 13. august: alle ugens dage

Afgang Snaptun-Hjarnø:
Hverdage kl. 10.10 & 15.20
Weekend kl. 10.40 & 15.20
Herefter cykelfærgen til Alrø kl. 11.00 og 16.00

Afgang Alrø-Hjarnø: 11.30 og 16.30
Herefter Hjarnøfærgen til Snaptun. Herefter Hjarnøfærgen til Snaptun kl. 12.30 & 17.10