Odder Byråd

Se det arkiverede byrådsmøde

24. juni 2019

Mandag den 24. juni var der byrådsmøde på Odder Rådhus. På dagsordenen var bl.a. en sundhedsstrategi for børn og unge, en klimahandlingsplan og en anmodning fra Hou Fællesforum om at ændre stednavnet Hov til Hou.

På dagsordenen var også det første borgerdrevne forslag, der har fået nok stemmer til, at byrådet skal forholde sig til det. Det handler om spærring for gennemgående tung trafik på Vestermarken.

Du kan se det arkiverede byrådsmøde på Odder TV.

Logo for Odder NetTV

Læs dagsorden/referatet fra byrådsmødet

Byrådsmøder i Odder Kommune

Alle er velkomne til at møde op og se med, når der er byrådsmøder i Odder Kommune. Byrådsmøderne foregår i byrådssalen på Odder Rådhus. 

Det er indgang fra tårnindgangen ud mod Odder Å. Byrådsmøderne begynder kl. 17, og dørene bliver åbnet 15 minutter før. 

Du kan læse dagsordenerne til byrådsmøder og referaterne på Odder.dk. Dagsordenen offentliggøres i ugen op til byrådsmødet.

Byrådsmøderne bliver også sendt live på Odder Kommunes facebook via Odder TV. Efter byrådsmøderne skriver kommunikationsafdelingen desuden nyhedshistorier på Odder.dk om nogle af beslutningerne og debatterne. 

Du kan også se byrådsmøderne live på Odder TV og efterfølgende se det arkiverede byrådsmøde, hvor du har mulighed for at se lige det punkt, der interesserer dig.