Seniorrådsvalget aflyses

Fristen for aflevering af anmeldelseslister til Seniorrådsvalget var den 14. september, men ved fristens udløb, havde kun 4 kandidater meldt sig.

- Der var kun 4 kandidater til Seniorrådsvalget, men der skulle være 5. Det er Annette Gunhild Svenstrup, Svend Erik Jensen, Per Ringgaard og Harry Bengtsen. Nu kører vi videre og siger, at der ikke bliver noget valg i år. Nogle vil sige, at det er en skam at der ikke bliver noget valg. Jeg havde personligt selv håbet, at valget blev afholdt men sådan blev det ikke, siger Niels Rosenberg (C).

 

Blandt byrådsmedlemmerne er der stor opbakning til Seniorrådet.

- Et tillykke til de 4, som er valgt, men synd der ikke kom et valg. Jeg ser frem til, at de nye som kommer til at sidde i de nye udvalg stadig får gode svar fra Seniorrådet, siger Bjarne Pedersen (V).

- Man kan kigge på, om de har gjort nok. Og det synes jeg, at de har. De har gjort opmærksom på sig selv. Det er vigtigt, at vi har et seniorråd, som kommer med bemærkninger til det som vi sidder med, siger Niels Rosenberg (C).

 

Et stort politisk ønske om at der næste gang kommer et seniorrådsvalg.

- Jeg kan kun beklage, at der kom 4, men måske det er noget med en høj tilfredshed. De 4 skal sætte sig sammen og snakke om udvikling sådan det bliver spændende og godt at stille op næste gang, siger Helle Møller Jensen (F).

- Det er en bekymring at interessen for politik er dalende helt generelt. Vi skal fremme, at folk vil tage del i kommunen helt generelt, siger Ditte Marie Thejsen (Ø).

 

Læs mere om sagen i dagsordenen fra det arkiverede byrådsmøde 

Se det arkiverede byrådsmøde