Vaccine logo

Skriv dig op til restvacciner

17. marts 2021

Borgere, som er inviteret til vaccination mod COVID-19, men som endnu ikke har fået det første stik, kan nu dagligt skrive sig op til en restvaccine. 
Vaccinerne gives på vaccinationsstederne og –centrene i Region Midtjylland og således også på Vaccinationscenter Horsens (Fuglevangsvej) og på vaccinationsstederne i Hedensted (Hedensted Centret) og Odder (Spektrum).
Melder du dig på ventelisten inden kl. 11, kan du blive ringet op, hvis vaccinestedet har vacciner i overskud sidst på dagen:
  • Har du skrevet dig op på listen til en restvaccine ved Vaccinationscenter Horsens, så kan du forvente at blive adviseret imellem kl. 14.00 og 14.30 på dagen.
  • Skriver du dig på listen til en restvaccine ved vaccinationsstedet i enten Odder eller Hedensted, så vil du blive adviseret inden kl. 13.
Det er et krav, at du på dagen kan møde op til vaccination senest 30 min. efter, at vaccinestedet har ringet dig op. Husk, at du kun vil blive kontaktet, såfremt vi kan tilbyde dig en restvaccine.
På vaccinationsstedet sorterer vi ventelisten efter alder, så de ældste på ventelisten bliver tilbudt en rest-vaccine først.
Du kan tilmelde dig restvacciner her: https://www.regionshospitalet-horsens.dk/.../restvacciner/.