Kajaktur med Odder Museum

Sommerferien på Odder Museum

16. juni 2021

På museet vil der være mulighed for at møde museets møllelaug, der vil male mel på en gårdkværn. I kan også følges med en møller rundt i møllen og høre fortællingen om møllens historie og møllens sindrige mekanik.

Specielt til børn

Hele sommerferien i museets åbningstid har børnene chancen for at komme på jagt i mølledammen. Vi har fiskenet, bakker, akvarier og oversigt over dyr i søen. Så er I klar til at gå på jagt - hvor mange forskellige dyr mon I kan finde?

Mølledamme ved Odder Museum

Også hele ferien igennem kan man prøve et opgaveløb, der fører børn og voksne gennem hele museet og området omkring det. Der skal løses gåder og svares på spørgsmål undervejs.

Spændende vandreture

Odder Museum har altid arrangeret mange velbesøgte ture rundt på egnen. Her bliver der på dejlige traveture fortalt om historien på de steder, vi går.

Tur til Vorsø

I år har vi valgt en byvandring i Odder, en strandvandretur ved Norsminde, en tur rundt om Rathlousdal, en vandretur ved Sondrup Strand og en tur rundt om Gyllingnæs.
Og vanen tro bliver der også de populære ture til den helt specielle ø Vorsø i Horsens Fjord samt kajakture på Norsminde Fjord.

Et sommerprogram, hvor der både er muligheder for børn og voksne, og selvfølgelig med sikker afvikling og overholdelse af restriktioner i forhold til covid19. Håber vi ses.

Odder MuseumNærmere beskrivelser af arrangementerne kommer i løbet af sommeren og kan også ses på Odder Museums hjemmeside.