Borgere der bliver vaccineret i Hal 2 i Spektrum Odder

Spektrum Odder bliver til et fast vaccinationssted

23. februar 2021

De nye vaccinationssteder etableres på de samme adresser, som der er i dag er midlertidige vaccinationsordninger i de to kommuner.

Vaccination Odder Spektrum åbner i Spektrum Odder tirsdag den 2. marts. Vaccination Hedensted Centret åbner i Hedensted Centeret mandag den 1. marts.

De første tider til vaccination på de nye vaccinationssteder er allerede nu tilgængelige på vacciner.dk. Tiderne kan bookes af borgere, som har fået en invitation til vaccination i e-boks.

Borgere, som er blevet førstegangsvaccinerede på de midlertidige vaccinationssteder, vil dog blive tilbudt revaccination samme sted til og med uge 11.

Der vil løbende blive oprettet nye tider til booking, efterhånden som vaccinerne ankommer.

Tak til Spektrum Odder

Jette Lorenzen der er direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse siger:
- Vi har haft en god dialog med Spektrums bestyrelse og personale om at finde en løsning. De skal have en stor tak for deres samarbejde og for at vise samfundssind ved at stille rammerne til rådighed.

Hal 2 i Spektrum kan ikke bruges af andre aktører i den periode

Desværre får det den betydning, at Hal 2 i den periode ikke kan bruges til andre aktiviteter. Men det er vigtigt for Spektrum og Odder Kommune, at kommunens aktive foreninger kan fortsætte deres aktiviteter. Derfor vil vi i løbet af uge 8 kontakte de af jer, der bliver berørt, så vi i fællesskab kan finde en alternativ placering til jer med virkning fra en eventuel genåbning af jeres aktiviteter.

Opgaven med vacciner er en samfundskritisk og meget nødvendig opgave, som vi i Odder Kommune har besluttet at tage på os. Derfor håber vi på jeres forståelse og fleksibilitet i en periode, så vi kan komme de sidste gener fra Covid-19 til livs. Det er vi helt sikre på at vi nok skal kunne, hvis vi løfter denne opgave i fællesskab, slutter Jette Lorenzen.

Spektrum: Vi er glade for at kunne hjælpe

Spektrums centerlede, Lars Rasmussen, fortæller:
- Vi er glade for at kunne bidrage, så Danmark hurtigere kan genåbne.

Fakta om vaccinationsstederne

De nye vaccinationssteder åbner under ledelse af Regionshospitalet Horsens og i et tæt samarbejde med Odder og Hedensted Kommuner.

Regionshospitalet Horsens driver i forvejen Vaccinationscenter Horsens på Fuglevangsvej i Horsens og vaccinationsindsatsen af hospitalets frontpersonale.

Kapaciteten er:

  • Vaccination Hedensted Centret, Gesagervej 68-70, 8722 Hedensted, får kapacitet til 5.400 vaccinationer pr. uge.
  • Vaccination Odder Spektrum, Parkvej 5, 8300 Odder, får kapacitet til 2.600 vaccinationer pr. uge.
  • Vaccinationscenter Horsens, Fuglevangsvej 61, 8700 Horsens har plads til 10.500 vaccinationer pr. uge.

Alle borgere modtager besked i e-boks, når det er deres tur til at booke vaccination.