Stor interesse for at bo i Odder

Der er mange, der gerne vil bo i Odder Kommune. Sådan lyder det i en analyse fra boligportalen Boligdeal.dk, der har set på, hvilke kommuner, der er flest, der søger boliger i. 

Analysen undersøger de geografiske ønsker i mere end 350.000 søgeannoncer og søgeagenter oprettet af boligsøgende danskere over en periode på et år

Odder Kommune er den jyske kommuner, der ligger højest i indekset, der er udregnet ved at regulere for forskellene i kommunernes befolkningstal. 

Odder Kommune er gået frem fra en 31. plads sidste år til dette års 19. plads blandt kommuner i hele landet. 

Se hele analysen "Her vil danskerne bo" 

Helt i toppen af indekset ligger Samsø med et indekstal på hele 51.34, hvilket er mange gange højere end nummer to, som er Vallensbæk med et indekstal på 34.60.

Om analysen:
Danskerne interesse for at bo i forskellige kommuner gøres indbyrdes sammenlignelige ved at relatere antallet af søgninger i en kommune med den pågældende kommunes indbyggertal. Indekstallet fremkommer ved at gange dette tal med 100. Formlen bag en given kommunes indekstal er således: (Antal søgninger i kommunen/indbyggertallet i kommunen)x100. Nederst i analysen ses alle landets kommunen rangordnet i et samlet indeks.

Se den samlede analyse her