Banner med udsnit af Ole Grøns skulptur To-på-tur

To på Tur i Vitapark nu med lys og lyd

06. november 2019

Vi fejrer hverdagshurlumhej fra hele Odders lokalmiljø

Kender du historien om den forstenede hest ved Dyngby Strand? Eller om den seksoghalvtredsindstyvende nordlige breddegrad, der krydser Aarhusvej i Tvenstrup?

Ole Grøns finurlige univers tager os med rundt i røverhistorier, ungdomsminder og hverdagshurlumhej i hele Odders lokalmiljø. Det er Ole Grøn selv, der har indtalt de mange fortællinger, og som nu giver stemme til To på Turs sjove, skæve og skøre figurer.

Når mørket falder på, tager farvet lys os med rundt i skulpturen og oplyser fortællingerne. Kan du sætte gang i en lysende farvekæde? Prøv dig frem på de nye censorer fra Play Alive!

Lysshow og suppe på programmet

Lone Jakobi, formand for Børne-, Uddannelses- og Kulturudvalget i Odder Kommune, byder os velkommen i parken kl. 16.30. Herefter fortæller Play Alive og Ole Grøn om arbejdet med lys og lyd til skulpturen. Og de demonstrerer det hele mens efterårsmørket falder på over parken.

Supperiet i Hundslund serverer en rygende varm suppe mens vi går på opdagelse i skulpturens finurlige fortælleunivers. Børn og voksne kan lave en skrabetegning af deres yndlingssted i skulpturen, og der er rig mulighed for at få varmen på en tur rundt i parken, hvor Play Alives øvrige nye udstyr, lege- og spillestationen Sound Wave og træningsudstyret Løbebanen, er klar til at sætte gang i en dyst.

Se video

Klik på billeder for at se video om skulpturen To-på-tur
Klik på billedet for at gå til video på Youtube

Om To på Tur

To på Tur i Vitapark blev indviet d. 27. juni 2015. Skulpturen er skabt i et samarbejde mellem kunstner Ole Grøn, designer Heidi Zilmer og John Stærmose fra Staermose Industry A/S. Lys- og lydinstallationerne er lavet af Play Alive i 2019.
Det danske firma Play Alive har siden 2008 skabt innovative og moderne løsninger med fokus på bevægelse, leg og læring, hvor brugeren er i centrum.

Praktisk

  • Hvor: Ved skulpturen To på Tur i Vitapark
  • Hvornår: Torsdag d. 14. november kl. 16.30-18.00
  • Pris: Gratis, ingen tilmelding – bare kom!