Trafik & Veje

Rådhusparkering spærret
Rådhusparkeringen bliver grøn som et forsøg. Den grønne bypark skal være etableret i perioden 15. september til 6. oktober. Pga. opbygning og fjernelse af parklandskabet kan det dog forventes, at størstedelen af parkeringspladsen afspærres for biler i 5 uger – i perioden mandag d. 10. september til fredag d. 12. oktober. De resterende parkeringspladser mod Aabygade forbeholdes gæster til Rådhuset, og handicappede henvises til parkeringspladserne mod Rådhusgade.

Rådhusets personale henvises til at parkere andre steder i byen under forsøgsperioden, ligesom der er fundet midlertidige løsninger for kørsel med renovationsbiler og varelevering til Rådhuset.


Aalestrupvej får ny overfladebehandling
Fra mandag den 17. september til mandag den 8. oktober får Aalestrupvej ny overfladebehandling, og der kan derfor forventes gene for trafikken.

Landevejen i Hundslund
Fra mandag den 17. september til fredag den 26. oktober vil der være trafiklys ud for Landevejen 33-39 i Hundslund, da der skal laves en byport.

 

Tornøegade spærret
 

Spærring af Nølevvej
Nølevvej vil fra mandag d. 3. september til fredag den 14. september være spærret mellem Egholmvej og Kirstinelystvej på grund af kloakarbejde.

Se kort med omkørsel

Ballevej:
Der vil i tidsrummet fra mandag d. 17/9-18 til fredag d. 28/9-18 være prioriteret kørsel fra Vennelundsvej til byskiltet mod Balle, på grund af asfaltarbejde.