Trivselsgruppe for unge

Frivilligcenter Odder arrangerer igen en ny og gratis trivselsgruppe for børn og unge, hvis forældre er skilt eller ved at blive skilt. Denne gang henvender gruppen sig til unge i 8., 9. eller 10. klasse, som skal videre på efterskole, ophold i udlandet, ny uddannelse, eller lignende efter sommerferie.

Vi oplever, at unge ofte tror, at udfordringerne med forældrenes skilsmisse forsvinder, når de påbegynder et nyt kapitel i deres liv - især hvis de flytter væk hjemmefra. Ofte kan de samme tanker og følelser alligevel trænge sig på. Derfor tilbyder Frivilligcenter Odder et gratis, intensivt forløb for disse unge, så de kan få talt om forældrenes skilsmisse inden sommerferien.

I trivselsgruppen møder den unge andre i samme situation. Trivselsgruppen tilbyder de unge et fortroligt og trygt rum, hvor de kan få sat ord på deres tanker og følelser, og hvor de på samme tid kan være alvorlige og have det hyggeligt sammen. Der er ikke tale om behandling, men et frirum, hvor de unge kan tale frit.

Trivselsgruppen vil bestå af 4-8 unge. Gruppen mødes hver anden uge og møderne varer 1.5 time. Trivselsgruppen ledes af 1 frivillig gruppeleder, der har viden om selvhjælpens metode, værdier og principper. Deltagerne og gruppeleden er underlagt tavshedspligt og alle oplysninger behandles fortroligt.

Gruppen forventes at begynde marts/april måned, når de er samlet et hold, så tag kontakt, hvis du er interesseret. Dage og tidspunkter tilpasses efter gruppedeltagernes præferencer.

For mere information og tilmelding kontaktes Sacha Kondrup fra Frivilligcenter Odder på: sk@frivilligcenter-odder.dk