Tunøfærgen

Tunøfærgen også gratis i august og september

21. juli 2020

Hele juli har det været gratis at tage færgen mellem Hou og Tunø, og den ordning bliver nu forlænget, så turen også bliver gratis for gående og cyklister i august og september.

De, der allerede måtte have købt billet til færgen i de to måneder, får automatisk pengene retur og bookingerne gælder stadig.

Ekstra sejladser

Af sundhedsmæssige hensyn sejles der fortsat med maksimalt 103 passagerer pr. afgang. Men der er indsat ekstra middagssejladser på ugedagene fredag, lørdag og søndag til og med september.
Se evt. Tunøfærgens fartplan.

Krav om mundbind

Som følge af den nye opblusning af corona, bliver Odder nu også omfattet af kravet om mundbind i offentlig transport, på stationer, busterminaler og færger. Du skal derfor også have mundbind på, hvis du rejser med færgen til Tunø.

Anbefalinger under coronakrisen

Vi gør alt for, at du trygt kan sejle med Tunøfærgen. Men din indsats betyder lige så meget som vores.
Derfor er det vigtigt, at du vise hensyn til dine medrejsende og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende Coronavirus.

Anbefalingerne er følgende:

  • Har du symptomer på Coronavirus, skal du blive hjemme.
  • Udfør håndhygiejne, ved ankomst til og afgang fra færgen. Der vil være håndsprit til rådighed.
  • Hold god afstand, undgå nærkontakt og bed andre tage hensyn. Dette gælder både på kajen, uden sejlasen samt i forbindelse med på- og afstigning på færgen. For at sikre god afstand, bør du under overfarten bliver på din plads.
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder.