Renoveret villa

Vær med til at fejre bygningspriserne

16. september 2019

De lokale kulturhistoriske spor og smukke og veludførte bebyggelser og anlæg er en stærk og varig kilde til en bys og en egns fælles identitet og selvforståelse. De bidrager desuden til fine oplevelser for såvel indbyggere som besøgende. Derfor er det vigtigt at fremme kvalitet i nybyggeriet og sikre bevaringen af det særpræg og den fortællekraft, der ligger i mange af kommunens fine, ældre bebyggelser og anlæg.

Sammen med Rådet til uddeling af Bygningspriser vil Odder Kommune derfor fejre Arkitekturens Dag på Pakhuset i Odder, der i sig selv både er en typisk, smuk og velbevaret repræsentant for periodens stationsbyggeri, og som er en af Odders væsentlige kulturhistoriske markører.

Det sker i Pakhuset den 7. oktober kl. 19.30-21.00.

Oplæg

Arkitekt og indehaver af BO FROST architects i Mårslet, Esben Dannemand Frost, vil inspirere til forståelse af udviklingsmulighederne i kulturarven. 

Overrækkelse af Odder Kommunes Bygningspris 2019 til

Under fejringen af Arkitekturens Dag vil rådsformand Elvin J. Hansen på vegne af Rådet til Uddeling af Bygningspriser overrække Bygningspris 2019 til ejerne af:

  • Nyt kapel på Odder Ny Kirkegård, Torvald Køhlsvej 68 i Odder by
  • Renovering og ombygning af villa, Solvangsallé 7 i Odder by

Der er til kommunen indkommet mange forskellige forslag til byggeprojekter, og udvælgelsen af de to, som modtager en Bygningspris i 2019 har ikke været enkelt for Rådet til Uddeling af Bygningspriser, da der var så mange gode forslag at vælge imellem.

Forslag til prismodtagere i 2019 og de udvalgte prismodtagere i såvel 2017 som 2018 vil kunne ses på Pakhuset under fejringen af Arkitekturens Dag i 2019 i Odder.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne!

Da Odder Kommune gerne vil være vært ved en lille forfriskning, skal man tilmelde sig på plan@odder.dk senest mandag den 30. september 2018.