Børn leger i gården ved børnehave

Festlig indvielse af børnehave og vuggestue

Der bliver musikalsk underholdning, taler og så kan man opleve en uropførelse af "Krible Krable hus-sagen", når der er indvielse af børnehaven og vuggestuen ved Vestskolen afd. Skovbakken onsdag den 20. juni. 

Programmet for dagen er:

Kl. 14.10-14.45 musikalsk underholdning

Kl. 15.00 uropførelse af ”Krible Krable Hus-sangen”

Kl. 15.05 De mere officielle taler

Kl. 15.20-16.30 Man kan gå rundt og se lokalerne og der vil være lidt at spise og drikke

Om Krible Krable Huset 
Holsteinsgade 43A
8300 Odder
Tlf.: 87 80 39 30   
E-mail: kriblekrablehuset@odder.dk   
Hjemmeside: kriblekrablehuset.odder.dk 

Vi er en funktionsopdelt daginstitution med plads til 80 børn i børnehaven og 20 børn i vuggestuen. Vi har et stort fokus på natur og udeliv, og vi er certificerede Grønne Spirer i samarbejde med Friluftsrådet. Vi følger årets gang på nært hold på ture ud af huset, på legepladsen og på sigt også i køkkenhaven, hvor vi vil dyrke nogle af de grønsager, der indgår i vores frokostordning.

D. 2. januar 2018 flyttede vi ind i en ny institution i forbindelse med Vestskolen, afdeling Skovbakken. Hele børnegruppen, personalegruppen og pædagogikken fra Krible Krable Huset fulgte med. Vi har glædet os til at indtage et nyt hus, der i høj grad er bygget efter børnenes behov, og i løbet af foråret kommer der græs og flere planter på legepladsen. På grænsen mellem børnehavens og sfo'ens legeplads er der bygget et stort bålhus, hvor vi kan lave vores fredagssuppe. Vi er så heldige at have både Vejlskoven og byen indenfor ganske kort afstand.