Grafik af person der bliver vaccineret

Vaccination mod Covid-19 af +65-årige borgere som modtager personlig pleje og praktisk hjælp

06. januar 2021

Region Midtjylland har åbnet for booking af tider til de første vaccinationer mod Covid-19 for borgere i regionen, der er 65 år eller derover, og som modtager personlig pleje og praktisk hjælp. I Odder Kommune er ca. 250 borgere omfattet af målgruppen.

Sundhedsstyrelsen har sendt information til netop disse borgere via e-Boks. Borgere, der er undtaget digital post, modtager almindeligt brev.

Borgere i Odder Kommune skal selv bestille tid til selve vaccinationen på vacciner.dk. Region Midtjylland vil løbende lægge ledige tider ud i takt med, at regionen modtager vaccinerne. I første omgang vil der være tale om et begrænset antal tider.

Borgere i denne målgruppe for vaccinen, som ikke selv eller ved pårørendes hjælp kan transportere sig til vaccinationscentrene, kan få tilbudt kørsel. Kontakt Borgerforløb på 8780 3700, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til transport til vaccination.

Odder Kommune tilbyder desværre ikke hjælp til transport af liggende til vaccination.

Afvent invitation til vaccination

Borgere, der ikke modtager invitation til vaccination i denne omgang, får tilbud om vaccination senere jf. den prioritering og rækkefølge, Sundhedsstyrelsen har fastlagt.