Virksomheder roser Jobcenter Odder

Det viser erhvervsklimaundersøgelsen fra Dansk Industri, der blev offentliggjort mandag den 4. september.

Odders bedste placering i erhvervsklimaundersøgelsen fra Dansk Industri er en andenplads i kategorien Arbejdskraft, hvilket også var Odders bedste placering i 2016. Hermed holder Odder sin flotte placering for andet år i træk. Undersøgelsen viser, at Odders lokale virksomheder er meget tilfredse med kommunens indsats for at tiltrække de medarbejdere, som virksomhederne har brug for.

- Vi er selvfølgelig glade for, at vi bevarer vores placering i toppen. Det viser, at vores mange års fokus på tæt dialog med arbejdspladserne i Odder fungerer. Vi er en lille kommune med få konsulenter, hvilket betyder at vi kan skabe nære relationer med virksomhederne. Vi kender dem og deres kultur, derfor kan vi hurtigt hjælpe dem med at fungere bedre, siger Jobcenterchef Ole Stounbjerg.

Læs mere om resultaterne fra Odder Kommune her.

Han fremhæver, at de lokale virksomheder og Jobcenter Odder forstår vigtigheden i at hjælpe hinanden og at et godt samarbejde styrker begge parter.
- Virksomhederne i Odder har tillid til at vi forstår gensidigheden i vores samarbejde. Vi går meget op i at vores samarbejde giver mening for alle, siger Ole Stounbjerg.

Se hele undersøgelsen på Dansk Industris hjemmeside

Se de vigtigste resultater for Odder Kommune her