Forslag: Dæmpe fart ved Horsensvej ind mod Odder - fra Hou vejen og ind mod Odder

Der burde laves chikaner ved Horsensvej ind mod Odder - fra Houvejen og ind mod Odder, da der køres MEGET stærkt i og omkring rundkørslen.

I Rundkørslen burde der sættes hæk eller andet højt, som vil sikrem man ikke kan se igennem rundkørslen, og dermed tro man har overblik over alle tre veje.

Hvis man ikke kan se, så vil man tage farten af. Vi springer ofte for livet, når vi passere fra Citroën og over til sport 24.

Billister fra Hou har kun fokus på, om der kommer trafik inde fra byen af og orientere sig ikke videre, og der står jeg så midt i overgang med mine 2 børn...

SÆT nu mere fokus på, at farten skal ned på de 4 veje udfra rundkørslen. Vi har måske en gang i de 15 år, vi har boet her haft en fart tavle oppe. Den kunne være forbyggende...

Forslag fra Maibritt Strandgaard.

Dit navn bliver ikke synligt for andre.
Din adresse bliver ikke synlig for andre.

Dine data

Når du opretter eller stemmer på et forslag, registrerer og behandler Odder Kommune dit navn, e-mail (og adresse). Formålet med at behandle oplysningerne er at kunne sikre, at betingelserne og proceduren for ordningen overholdes samt give mulighed for at evaluere ordningen. Dine personoplysninger opbevares i op til et halvt år efter et forslag er blevet slettet/behandlet af Byrådet.

Afstemningen løber frem til 2019-05-15

Antal stemmer: 100