Forslag: Fleksjob i kommunen

Jeg er af den opfattelse, at Odder kommune ikke er den ideelle kommune til at tilbyde fleksjob i det kommunale. Det vil jeg som ledig til fleksjob gerne kunne lave om på. Jeg vil på vegne af alle ledige i kommunen gøre mit til, at der sættes skub i hjulene, også for os der ikke kan arbejde på ordinære vilkår.

Det jeg vil foreslå er følgende. Vær åben for os med udfordringer og hjælp os på vej ind på arbejdsmarkedet igen.

Der er helt sikker brug for os derude i institutionerne rundt omkring og i andre kommunale sammenhænge. Åben op for jobs til os og ikke kun for de ordinære. Jeg ønsker brændende at kunne finde mit drømme fleksjob i Odder kommune. Hjælp os på vej så vi også får muligheder for job. At blive visiteret til fleks, er det første store skridt i at blive taget alvorligt i de udfordringer der er i at have udfordringer. Det næste er, at finde et fleksjob, og de er svære at få øje på. Jeg er pædagog og visiteret til 12 timer, men pædagogiske findes ikke, eller som min erfaring siger mig, så er der ikke midler til sådan en som mig, og det kunne jeg da godt tænke mig, at der bliver lavet om på.

Tak fordi jeg her har muligheden for at ytre mig med et forslag om at åbne op for job i det kommunale.

Forslag fra Githa Steffensen.

Dit navn bliver ikke synligt for andre.
Din adresse bliver ikke synlig for andre.

Dine data

Når du opretter eller stemmer på et forslag, registrerer og behandler Odder Kommune dit navn, e-mail (og adresse). Formålet med at behandle oplysningerne er at kunne sikre, at betingelserne og proceduren for ordningen overholdes samt give mulighed for at evaluere ordningen. Dine personoplysninger opbevares i op til et halvt år efter et forslag er blevet slettet/behandlet af Byrådet.

Afstemningen løber frem til 2019-05-08

Antal stemmer: 28