Forslag: Spærring for gennemgående tung trafik på Vestermarken

Der bør spærres for gennemgående tung trafik på Vestermarken. Det vil gøre cykel- eller gåturen for de mange skoleelever og andre personer, der hver dag krydser Vestermarken, mere sikker.

De køretøjer, som kører mod Odder ad Grobshulevej, ledes via Vestermarken af deres navigationsanlæg. Det gælder også den tunge trafik, som skal til industrikvarteret omkring Ballevej og Skovdalsvej. Ved at spærre for tung trafik på Vestermarken, tvinges lastbilerne til at køre via Balle og ned af Ballevej, som før Vestermarken blev åbnet.

Hvis man virkelig vil lede lastbilerne ad Vestermarken, så må det være på sin plads med en eller flere tunneler under vejen, som på Vennelundsvej mellem Vestskolen afd. Vestermarken og Børnehaven Gaia/Troldhøj. Når området omkring Bendixminde udbygges, bliver det endnu mere presserende at få gjort noget ved sagen, da det må antages, at der kommer endnu mere trafik på Vestermarken, og endnu flere skolebørn, som dagligt skal krydse pågældende vej.

Forslag fra Thomas Jørgensen

Dit navn bliver ikke synligt for andre.
Din adresse bliver ikke synlig for andre.

Dine data

Når du opretter eller stemmer på et forslag, registrerer og behandler Odder Kommune dit navn, e-mail (og adresse). Formålet med at behandle oplysningerne er at kunne sikre, at betingelserne og proceduren for ordningen overholdes samt give mulighed for at evaluere ordningen. Dine personoplysninger opbevares i op til et halvt år efter et forslag er blevet slettet/behandlet af Byrådet.

Afstemningen løber frem til: 3. okt 2019

Antal stemmer: 374