Forslag: Trafikken på Ballevej

Trafikken på Ballevej er stærkt stigende Det drejer sig om vejstykket fra byskiltet og op til Balle. Hastigheden er stigende og det er noget af en præstation at komme ud fra sin indkørsel til matriklen uden at blive påkørt. To lastbiler kan ikke passerer hinanden og jeg tør slet ikke tænke på konsekvensen af at der skulle befinde sig en cyklist i feltet .

Der er nyligt sat skilte op som advarer om sving og anbefaler hensynsfuld kørsel. Men dette er jo kun en henstilling og tages sjældent til efterretning. Forståeligt, når man tænker på at Ballevej er eneste indfaldsvej uden trafikdæmpning. Nu er der så ydermere et borgerforslag fremme om at lede trafik fra Vestermarken over på Ballevej i stedet! Hjælp.... . Håber byrådet ikke bare flytter problemerne med trafikken men sikre alle borgere miljørigtige løsninger.

Tænker der er flere løsninger og en kunne være at omfartsvejen blev færdig. I alle tilfælde kunne det være ønskeligt at se på alle indfaldsveje til og fra Odder så vi ikke risikerer at flytte problemerne med trafikken i Vestermarken til et område der i forvejen er hårdt belastet af megen og tung trafik.

Forslag fra Anita Bang.

Dit navn bliver ikke synligt for andre.
Din adresse bliver ikke synlig for andre.

Dine data

Når du opretter eller stemmer på et forslag, registrerer og behandler Odder Kommune dit navn, e-mail (og adresse). Formålet med at behandle oplysningerne er at kunne sikre, at betingelserne og proceduren for ordningen overholdes samt give mulighed for at evaluere ordningen. Dine personoplysninger opbevares i op til et halvt år efter et forslag er blevet slettet/behandlet af Byrådet.

Afstemningen løber frem til: 8. jan 2020

Antal stemmer: 25