Besøgende i Økologiens Have

Odder er ret OK

Odder Kommune har alle de rette rammer til den aktive børnefamilie: Fleksible åbningstider i daginstitutionerne og pasningsgaranti inden for bare en måned. Her er folkeskoler af høj kvalitet med iPads til alle elever og indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Og så byder Odder Kommune på 120 sports- og fritidsforeninger, fire idrætshaller, to svømmehaler og Saksild Strand – Østjyllands bedste badestrand.

Hvis du har job, koncertplaner eller kaffeaftaler i Aarhus, ligger byen ikke mere end 20 km fra Odder, og der går bus eller tog hvert kvarter. Så hvis du savner storbypulsen, er den kun en kort tur væk.

Odder er et trygt sted, og politiet har ikke travlt. Vi har et udbredt stisystem, som skaber sikre skoleveje, og vi har et stærkt fællesskab, der giver levende landsbysamfund med nærvær og plads til alle.

Langs kysterne finder du dejlige, børnevenlige badestrande – herunder Østjyllands bedste i Saksild. Kystlivet, Tunø og Alrø indbyder til krabbejagt, meditation med en fiskestang og friske gåture på hjertestierne. Lidt som en ferie – bare derhjemme.  

Se og høre mere i nedenstående videoer:

Maja og Esben der overvejer at flytte til Odder


I Odder kan du blive en del af af fællesskaber. Hør hvordan fx triathlonklubben hygger efter træning

Sean Wulff fra Odder Triathlon Club


I Odder Kommune har vi en række dejlige oplandsbyer med et stærk sammenhold og mange aktiviteter. Se hvordan man byder nye børn og forældre velkommen i Hou Børnehave.

Velkomstdag i Hou Børnehave

 

En svensk forskere har konkluderet, at eleverne lærer mere i skolen ved at bruge iPads. Her kan du høre, hvorfor lærere og elever er glade for at bruge dem i undervisningen

Skolebørn med iPads

 

Det svinger, rocker og ruller, når eleverne på Odder Musikskole slipper noderne løs. Musikskolen har bl.a. afholdt Beatles-koncert for fulde huse.

Koncert i Odder Musikskole

 

Hvis du flytter til Odder Kommune, så får du bl.a. glæde af vores monsterkreative bibliotek

Biblioteksbruger fortæller om Odder Bibliotek

Det er da ret OK.