Lotte Rydahl og datter Maja

Lotte Rydahl - Odder

Vores familie består af: Lotte på 45 år og datter Maja på 13 år.

Vi flyttede til Odder i juli 2016. Maja går på Parkvejens skole. Lotte arbejder som sygeplejerske i Århus.

I Odder har vi et rigt og aktivt foreningsliv. Er man til sport er mulighederne mange, både for børn og voksne. Derudover er der adskillige fitnesscentre at vælge imellem.

Maja løber selv afsted til sport og fritidsaktiviteter. Det hele ligger i gå- eller cykelafstand. Det føles trygt og godt se hende løbe glad afsted.

Odder har mange forskellige dagligvarebutikker, og centrum rummer alt hvad hjertet begærer af indkøbsmuligheder. Skulle man ikke lige finde det man søger her i Odder, så er Horsens eller Århus jo en mulighed. Når Letbanen en dag kører med faste intervaller, så er Århus jo kun ca. 20 min væk.

For naturoplevelser ligger Odder fantastisk. I og omkring Odder er der flere dejlige skovområder, hvor der er mulighed for at gå en tur med vovsen eller løbetræne. Centralt i Odder findes der små områder hvor det er muligt at slå sig ned og nyde solen, måske et glas vin ved åen eller en isvaffel på torvet.

Badestrande ligger tæt ved Odder og de er om sommeren godt besøgt. Er man mere til det maritime, så er Hou jo også kun et stenkast fra Odder. Her er også dejligt hele året rundt og har en fantastisk slagterbutik der er et besøg værd. Drysset rundt omkring på de små snørklede veje omkring Odder finder man små vejboder, der i sommermånederne giver mulighed for at købe friske grønsager. I frugt sæsonen kan man selv plukke eller købe lækre bakker med modne og søde sensommerfrugter.

Østergade 45
8300 Odder
E-mail: ltrydahl@gmail.com