Marie L. Tefre  og Casper H. Borchmann

Marie L. Tefre og Casper H. Borchmann - Gylling

Marie L. Tefre (38), Casper H. Borchmann (38), Sigurd (8), Asger (5) og Viggo (2).

Vi har boet i København i en del år, og selvom vi var utroligt glade for det liv, savnede vi mere plads omkring os ude såvel som inde samt måske et par smådyr.

Det ønske blev endnu mere klart, da vi fik barn nr. tre. Vi søgte i lang tid efter det rigtige sted, og vi er meget glade for at vi i sidste ende valgte Gylling.

Her har vi fundet et stort hus, som vi er ved at istandsætte. Der hører en stor grund til, så alle drømme kan indfries her! Det ligger samtidig tæt på fjord og hav og lige ved landsbyen Gylling, som har den størrelse og det fællesskab, vi søgte: En masse engagerede mennesker, en meget velfungerende brugs og frivillige foreninger, herunder ikke mindst idrætsklubben med fodbold, gymnastik, HIIT træning mv. til børn og voksne. Der er også sodavandsdisco til børnene, tre dages byfest og meget andet.

Vi har et barn i hhv. dagpleje, børnehave/tidlig SFO og skole i Gylling, som vi alle er utrolig glade for. Alle lærere og pædagoger kender børnene og familien, og klasserne er små.

Gylling ligger samtidig i acceptabel pendlerafstand til Horsens, Skanderborg og Århus, hvilket var et vigtigt parameter for os. Vi arbejder nu i hhv. Århus og Horsens.

Lerdrupvej 15, Gylling
8300 Odder
E-mail: marietefre@gmail.com
Mobil: 51500184