Mia Ann og Kim Rosendahl Kristensen - Odder

Mia Ann og Kim Rosendahl Kristensen

#flyttilodder
Min mand Kim og jeg bor i Søkrogen sammen med vores 2 piger, Maja på 5 år og Anna på 3 år.

Jeg har boet i Odder i langt størstedelen af mit liv og efter et par år med Kim i Skanderborg flyttede vi tilbage til Odder i 2012, kort inden vi fik Maja. Begge piger går i dag i børnehaven Gaia, men Maja starter i skole i 2018. Både Kim og jeg arbejder i pengeinstitut.

Vi var helt afklarede med at vi ville bosætte os syd for Århus. Det betyder meget for os at bo tæt på en by med aktiviteter, naturen og både indkøbsmuligheder og handelsliv. Samtidig vil en af os formentlig forsat skulle pendle til enten Aarhus eller Horsens. For os stod valget derfor imellem Skanderborg og Odder.

Vi valgte Odder fordi vi kunne bo tæt på bymidten og med alt fra daginstitutioner, skole, offentlig transport og nu indkøb indenfor gåafstand.

Odder ligger skønt med by og natur lige omkring, samt stranden og gårdbutikker tæt ved. Derudover har Odder et bredt udvalg af sportsaktiviteter for børnene, hvor man kan skabe sig et netværk med andre i byen. Derudover er både Aarhus og Horsens kun en kortere køretur væk.

Vi vil anbefale alle med samme ønsker og behov at besøge byen og vi vil glæde os til at ønske jer velkommen.

Søkrogen 43
8300 Odder
E-mail: mimse_6@hotmail.com
Mia mobil: 25148383
Kim mobil: 27858264