Familien Korsgaard på Saksild Strand

Morten Korsgaard - Rørth Ellevej

Min familie består af: To voksne og fire børn.

Bor på tiende år på en gammel skole lidt uden for Odder. Vi flyttede til Odder fra Højbjerg for at få mere hus for pengene og for at kunne ”dyrke vores egne kartofler”. Vi fandt et stort hus med højt til loftet og i cykelafstand til Odders daginstitutioner, skoler og dagligvarebutikker. Men vi fik også et hus midt i en fantastisk natur med plads til et par heste landets bedste faciliteter til løb, cykling og gåture lige uden for døren. De er i hvert fald ret ok.

Vi bor i gåafstand til Fru Møller, hvor vi nyder at købe kød i slagteriet, kaffe i risteriet og godt brød i bageriet. I den ene retning kan vi på fem minutter være ved en af landets bedste badestrande , Saksild Strand og i den anden retning er vi på få minutter ved de mange gode dagligvarebutikker inde Odder by.

Vores børn går i hhv. 4, 6 og 7 klasse på Rathlouskolen. Vores ældste datter går på Viby Gymnasium. De gode tog og busforbindelser betyder, at vi bruger Aarhus rigtig meget med job i hhv. Skejby og Beder. Et par af børnene dyrker desuden sport i Aarhus. Odder er absolut en perfekt ramme for familielivet.  

Det bedste ved Odder er nok, at vi som familien får hele pakken. Vi nyder at bo lidt ude på landet, hvor der er rådyr-garanti uden for vinduerne og glæder os samtidig over, at være tæt på byen. Kysten, skovene, det kuperede terræn og de snoede veje er nok de største aktiver, når man er en aktiv familie. Hertil kommer det rige foreningsliv, hvor vi bl.a. er begejstret for Gymnastik Odder. 

Familien Korsgaard

Rørth Ellevej 33
8300 Odder
E-mail: morten.korsgaard@outlook.com
Tlf.: 51617618