Ulla Momme Beninca - Hou

Ulla Momme Beninca - Hou

Min familie består af: Min mand, vores søn  på 4 år, vores datter på 4,5 mdr samt mig.

Vi bor i Hou i den gamle bydel, i et hus vi pt. lejer. Vi har 2 børn en dreng på 4 år, en pige på 4,5 mdr desuden tæller familien også en stor labrador. Min mand arbejder i Århus og jeg er skolelærer på en skole i Beder. Pt. er jeg på barsel med vores yngste datter.

Vi bor i gåafstand til Hou børnehave hvor vores søn går og vores datter skal med tiden passes i den private dagplejeordning ”Sommerfuglen”.

Som børnefamilie er Hou et smørhul, hvor hele vores familie stortrives. Vi nyder godt af at have stranden samt skoven 2 minutters gang fra vores hjem. Om vinteren bruger vi stranden til lange traveture med barnevognen og vores hund, en løbetur, eller frisk dukkert og forår og sommer bruger vi stranden flere gange om ugen.

Det vi værdsætter så højt ved Hou er bl.a: Det blomstrende foreningsliv og de frivillige kræfter der gør det muligt bl.a. at gå til gymnastik, optimistjollesejlads, windsurfing, babysvømning og fodbold. Vi har mulighed for at være medlem af den lokale kajakklub eller nyde godt af Egmont Højskolens svømmehal ”Vandhalla”. Hou har et rigt kulturliv og mangfoldighed. Med cafeen på havnen, efterskolen samt Højskolen sker der altid noget her i Hou.

Derudover kan vi hente frisktappet mælk hos den lokale bondemand, købe økologisk kød og de mest velsmagende brød ved den lokale gårdbutik og selv plukke æbler ved den en nærliggende frugtplantage. For os er det ensbetydende med livskvalitet - og vi har den lige udenfor døren.

Vestergade 1, Hou
8300 Odder
E-mail: Ullamomme@gmail.com
Tlf.: 22717441