Maria og Stefan Gustafson

Vores familie består af: Stefan, Maria, Andrea, Frida og Alfred.

Vi købte en grund i Odder Vest og byggede hus derpå for fire år siden. Vi har tre børn på hhv. 7, 4 og 4 år, der går i skole og børnehave tæt på hvor vi bor. Stefan er praktiserende landinspektør i Odder og Maria pendler dagligt til Aarhus Universitet.

Selv om vores valg af Odder som hjemby mest af alt var begrundet i arbejdsrelaterede forhold, så har Odder dog vist sig at være ret OK! på rigtig mange områder. Og det har i hvert fald vist sig at være det helt rigtige valg for os!

Odder er et trygt og godt sted for vores børn at vokse op, en by med masser af fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Vores børn er aktive i flere af byens foreninger, Maria har hurtigt skabt sig et socialt netværk i tilflytternetværket Peach Pit og Stefans netværk i byen er bl.a. opstået gennem medlemskab af Odder Rotaryklub.

Vi er også særligt glade for det grønne og blå som Odderegnen byder på. Vi nyder særligt skoven lige udenfor vores dør, krabbejagt på Norsminde Havn om sommeren og de skønneste strande tæt på."

Vesterhåb 68
8300 Odder
E-mail: sg@aalsp.dk
Tlf.: 61205375