Ansøg om pas

Her kan du ansøge digitalt om nyt pas. Ansøger skal dog ALTID møde personligt op i Borgerservice, for at færdiggøre ansøgningen!

Ansøg om pas

Du kan ansøge digitalt om et nyt pas. Du underskriver med MitID. Du har også mulighed for at angive, om du skal have taget pasfoto i Borgerservice. Du afslutter med at betale for passet og evt. pasfoto med dit betalingskort 

Pas til børn

Ved pas til børn skal barnet møde personligt op i Borgerservice, når de skal have pas. Alle børn skal have deres eget pas.

Begge forældre eller myndighedsindehavere skal underskrive ansøgning om pas til børn. Det er muligt for forældre at søge om pas til børn via digital selvbetjening. Her kan de underskrive pasansøgningen til barnet med digital signatur også selvom forældrene ikke opholder sig på samme sted.

Giv samtykke

Du kan give samtykke til udstedelse af pas til et barn, hvor du er medindehaver at forældremyndigheden for. Den anden forældremyndighedshaver kan anvende samtykket til at søge om pas til barnet. Samtykket gemmes i 30 dage hvorefter det slettes.

Betaling af pas

Når ansøgningen er gennemført, skal du betale med et betalingskort. Beløbet reserveres på kortet og trækkes først, når du møder op i Borgerservice og færdiggør pasansøgningen. Hvis ikke du møder op i Borgerservice inden for 30 dage, annulleres ansøgningen og beløbet frigives fra betalingskortet.

Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard og andre internationale betalingskort.

Skal du besøge Borgerservice skal du dog huske at Bestille tid i forvejen