Come Together Odder

Formål

At formidle kontakt mellem sårbare unge og ressourcestærk voksne. Ideen er, at der opstår venskaber, hvor begge parter mødes på en måde der giver mening for dem.
Disse venskaber skal støtte den unge på en måde som ikke er muligt gennem den professional støtte de modtager til daglig fra kommunen. Venskaberne skal give dem en ægte menneskelig kontakt, da den frivillige er der af lyst, og ikke fordi de får løn for det.

Hvem kan få en mentor?

Du kan få en mentor, hvis du er over 18 år og føler, at du indimellem mangler én at snakke eller lave noget hyggeligt med.
Du har måske problemer med et tidligere misbrug, ensomhed eller en psykisk lidelse, og tænker at en mentor kunne være en god støtte i din hverdag.

Hvem kan være mentor?

Du kan blive mentor for en ung, hvis du er over 25 år og har lyst til, at bruge noget af din tid på, at have nogle gode oplevelser sammen med en ung.
Du har mod på at være der til at støtte, og dele ud af dine egne erfaringer når det hele er lidt svært, og ikke mindst lyst til at glæde dig sammen med den unge når det går godt.

Hvad kan I lave sammen?

Som udgangspunkt matcher vi ud fra interesser, så I har noget tilfælles. Men hvad i laver når i er sammen, er helt op til jer!
Det kan fx være en tur i biografen, gåture, fisketure, gå på café, eller bare hænge ud og snakke.

Forventninger

Først og fremmest er jeres forventninger til hinanden det vigtigste, og det er noget I sammen finder ud af!
Som udgangspunkt mødes i to gange om måneden. Om det skal være oftere, er helt op til jer. Som mentor forventes det at du derudover deltager i mentor-temadage et par gange om året.

Odder afdeling

Frivilligcenter Odder
Pakhuset
Banegårdsgade 5
8300 Odder
Telefon: 30 51 58 98 eller
30 84 34 80
Email: odder@cometogether.dk