Fleksjob i Odder Kommune

Generelt om fleksjobområdet

Som fleksjobber skal du være aktivt jobsøgende og sige ja til relevante jobtilbud. Det siger lovgivningen. Derfor handler det om at finde et arbejde, så snart du er blevet godkendt til fleksjob. Odder Kommune støtter op om din jobsøgning, og målet er, at du hurtigst muligt finder et job, der passer til dine ressourcer og skånehensyn. Derfor har vi i Jobcentret et par konkrete tilbud, som særligt er rettet mod dig, der er godkendt til fleksjob.

Først og fremmest har vi en lukket facebookgruppe for ledige fleksjobbere. I den kan man se opslag om aktuelle fleksjobåbninger, og jobkonsulenterne kan hjælpe med at skabe kontakt til virksomhederne. Hvis du ikke er på Facebook, kan du høre om jobåbningerne i vores FleksjobForum.

FleksjobForum er et jobsøgningsværksted for ledige fleksjobbere, hvor vi bl.a. arbejder med CV og Joblog. Der er også mulighed for at netværke med andre fleksjobbere, og jobkonsulenterne tilbyder hjælp og sparring. 

Endelig er der mulighed for individuelle samtaler med en jobkonsulent, hvor I kan gå i dybden med specifikke og konkrete forhold.

Det er Udbetaling Danmark, der udbetaler fleksydelse. Ydelsen minder om efterløn, men er målrettet personer, der er visiteret til fleksjob.

Du kan få fleksydelse, hvis du opfylder en række betingelser. Du skal blandt andet:

  • have nået din fleksydelsesalder.
  • være visiteret til et fleksjob og have været det i mindst tre måneder.
  • betale fleksydelsesbidrag.
  • have optjent anciennitet i fleksydelsesordningen efter særlige regler.

Hvis du har brug for hjælp
Det er Udbetaling Danmark, der udbetaler fleksydelse. Har du spørgsmål om fleksydelse, kan du finde svar på borger.dk/fleksydelse.

Her kan du fx:

  • oplyse om ændringer til din fleksydelse
  • få svar på de oftest stillede spørgsmål om fleksydelse.

Du kan også kontakte Udbetaling Danmark.

Kontakt os

Jobcenter Odder
Rådhusgade 3
8300 Odder

Virksomhedsservice
Vitaparkvej 17
8300 Odder

E-mail: jobcenter@odder.dk

Åbningstider

Telefon: 8780 3787
EAN: 5798006128556

LinkedIn: Jobcenter Odder