Skole og foreningssamarbejde

For de foreninger der er interesseret i at komme ud på skolerne i Odder Kommune og præsentere deres forening og aktivitet, har vi lavet denne side for at gøre adgangen til skolerne lettere.

Der er udpeget en skole/forenings kontaktperson på hver skole, så der kun er en indgang for foreningerne. Kontaktpersonen kan evt. dirigere jer videre til en mere relevant medarbejder på den eller de årgange I gerne vil besøge.

Der kan være tale om foreningsbesøg i blot en enkelt undervisningstime eller forløb, der strækker sig over flere uger og mange undervisningstimer.

Hvis I som forening er interesseret i at komme med i årshjulet på skolerne (og dermed komme på skoleskemaet allerede inden skoleåret er begyndt) skal I udfylde nedenstående formular inden den 15. maj i det pågældende skoleår. Her skal det bl.a. fremgå, hvad I tilbyder, hvilke(n) skole(r) I gerne vil besøge og hvilken aldersgruppe.

 

Udfyld formular Skole og foreningssamarbejde (udfyldes af foreningen)

Samtykke til lagring af indsendte data *

Felter med (*) skal udfyldes

Såfremt I på det tidspunkt ikke er afklarede om jeres skolebesøg, kan I altid indsende skemaet og således blive en af vores skoleforløbs-bank, som skolerne løbende kan tilgå. Det er vigtigt, at I skriver en kontaktperson på, som skolerne kan kontakte, hvis de vil høre mere om jeres tilbud.

Når formularen er indsendt, indgår jeres tilbud i en skole/foreningsbank, som skolerne til enhver tid kan tilgå.

I er altid velkomne til blot at ringe og få en snak med kontaktpersonerne på de enkelte skoler og lave konkrete aftaler, men her er det en god idé at kigge på skemaet først, så I har en idé om, hvilke oplysninger der er relevante for skolerne, når I gerne vil besøge dem eller vil invitere dem på besøg hos jer.

Unge skyder med gevær i Spektrum

Kontaktpersoner for skole/foreningssamarbejde

Vestskolen
Frank Krogh Hansen: fran0518@odsko.dk - 87 80 36 00 (skolens kontor)

Rathlouskolen
Kasper: kasp6474@rathlouskolen.com – telefon 86 56 18 44 (skolens kontor)

Parkvejens Skole
Jesper Nors: uvrazu62@odsko.dk – telefon 87 80 36 66 (skolens kontor)

Gylling Skole
Rasmus Ole Balle: rasm773n@odsko.dk - telefon 87 80 38 10 (skolens kontor)

Saksild Skole
Helle Kragelund: hell5246@odsko.dk – telefon 87 80 38 50 (skolens kontor)

Hundslund skole
Janus Krogh Mathiesen: janu1206@odsko.dk – telefon: 87 80 38 35 (skolens kontor)