Kom med dine idéer til udviklingen af banegårdsområdet

12-11-2018

I forbindelse med afprøvningen ”Vi mødes under Uret” på Banegårdspladsen ønsker Bymidteforum indsamle idéer fra borgerne om banegårdsområdets kommende udvikling.

Spørgeskemaundersøgelsen indgår i den kommende byudviklingsstrategi for Odder.

Spørgeskemaundersøgelsen er slut.

Du kan læse mere om lysinstallationen Vi mødes under Uret her.

Fakta om byudviklingsstrategien

Odder Kommune skal have en byudviklingsstrategi. Realdania har indgået et samarbejde med kommunen om at udarbejde strategien. I løbet af foråret 2018 blev der derfor igangsat et projekt, hvor en bred gruppe af aktører blev inddraget i et bymidteforum. Bymidteforummet omfatter såvel deltagere i arbejdet under det tidligere bymidteudvalg som ildsjæle, der har indsendt interessetilkendegivelse til Odder Kommune i 2018.

I ansøgningen til Realdania beskriver Odder Kommune ønsket om at realisere en række fysiske pilotprojekter og events i bymidten i løbet af 2018. Erfaringerne fra disse tiltag skal danne grundlag for byudviklingsstrategien. Projektet på banegårdspladsen er et af disse tiltag, ligesom Folkeparken også var. Desuden har der været afholdt et kunsthåndværkermarked og et madmarked.

Byrådet har afsat 624.500,- til byudviklingsstrategien på Budget 2018, og ansøgningen til Realdania er på et tilsvarende beløb, så den samlede projektøkonomi for byudviklingsstrategien er ca. 1,1 mio. kr.

Læs mere om byudviklingsstrategien her