Kunsthåndværk på torvet

25-10-2018

Kunsthåndværkermarked på torvet fredag den 26. oktober kl. 17-20.

Spændene kunsthåndværkere udstiller og sælger deres bedste produkter på torvet i hjertet af Odder fredag den 26. oktober kl. 17-20. Vær med til en hyggelig aften med fokus på kvalitetshåndværk og kunst. Med jazz smukke møbler, interiør og dejlig mad og vin kan det ikke gå helt galt. 

Deltagere: 
Nicolai Bisgaard, Møbelpolstrerens værksted
Heidi Zilmer, Tapetmagerens værksted
Tekstilwerk, tekstildesignerens værksted
Karoline Illum, keramikerens værksted.

Torben fra Groft serverer en top god bygotto med svampe til 50dkk
Smukvin sælge glasvin, bobler og flasker af biodynamisk og økologisk vin.

Baggrund for markedet

Odder Kommune er, sammen med en gruppe af byens aktører og Hele Landet - Sociale Arkitekter, i gang med at lave en byudviklingsstrategi for Odder bymidte.
Som led i arbejdet med byudviklingsstrategien gennemfører vi 4 byrumseksperimenter. Byrumseksperimenterne skal dyrke de iboende særpræg og kvaliteter, som ligger i byens forskellige områder. Odder har potentiale for at dyrke 4 forskellige bymiljøer:

Det robuste, omkring detailhandlen ved Kvickly
Det rekreative, langs åens forløb
Det raffinerede, omkring Torvet og Rosengade
Det rustikke, arealerne ved Banegårdsgade og remisen

Ved at udvikle forskellighederne, kan Odders bymidte blive til noget særligt og mere end blot butikker og handel.

Torvet er et af de steder, som bliver rammen om forskellige byrumseksperimenter. Igennem det foreløbige arbejde med udviklingsstrategien er torvet blevet defineret som ”Byens Raffinerede Hjerte” . Hvad der gemmer sig bag denne titel, er netop det, vi skal afprøve gennem forskellige midlertidige møbleringer og events på Torvet.

Flere markeder:

Testperioden løber fra 6. oktober – 23. november 2018. I løbet af denne periode planlægger vi tre events på torvet: Et Madhåndværksmarked (som er afholdt), et Kunsthåndværksmarked og en afsluttende lysfest fredag den 23. november. Hver event består af en aktiv del, hvor folk kan se, høre, smage, købe, prøve og spørge ind til det, der præsenteres på eventen.