Samtaler om byens udvikling

03-04-2019

Der var musik og samtaler, da mere end 100 gæster mødte op til Salon 8300.

Salon 8300 er et initiativ taget af lokale kræfter – Jørgen Rønsbo, Vibeke Rønsbo, Steen Rågård og Povl Henningsen, som alle har været involveret i Bymidteforum – Odder Kommunes fokus på at skabe mere liv og bedre rammer i midtbyen.

Tirsdag aften var der indslag ved Jan Vengsgaard – akustisk guitar – med 5 sange akkompagneret af bassist Ole Høgh. Desuden talte teatermanden Hans Rønne om, hvad der rører sig på den kulturelle scene, og hvordan sammenhængskraften i et lokalsamfund kan styrkes ved hjælp af et levende kulturliv.

Aftenen bød også på lokal suppe, og der var mulighed for at tale sammen om stort og småt i kommunen. Fx om hvad Odder har at byde på. Om kulturens rolle og måske også om betydningen af at mødes og udveksle ideer, synspunkter m.v. som forsvar mod skærmenes magt.

Butikken er indrettet med bidrag fra Retroen, der velvilligt har bidraget med den nødvendige møblering, der sikrer hyggelige rammer for aftenen. Der er planlagt tre arrangementer i foråret 2019 – den første tirsdag i april, maj og juni.

Relaterede nyheder