Salon 8300 med sangaften

11-06-2019

Odder synger sommeren ind på Centralhotellet fredag 14. juni kl. 18-20.

Det er en Sær-Salon 8300 - et knopskud af Salon 8300, der har samlet Odderborgere nu tre gange i løbet af foråret med stor succes. Salonkonceptet med en blanding af fællessange, kulturelle indslag, samtale og spisning har tydeligvis vundet genklang. Sær-Saloner organises, når særlige anledninger eller emner presser sig på.

- Ved det første arrangement af Salon 8300 i første tirsdag i April spurgte vi vores gæster, hvad de kunne ønske sig, der skulle ske i det flotte lokale i Centralhotellet, fortæller Povl Henningsen, der er én af initiativtagerne til konceptet og fortsætter:

- og mange gæster har spurgt: “Hvorfor laver I da ikke en sangaften? Det er så dejligt at synge sammen!” Vi lytter til gæsternes ønsker, så voila, siger han og smiler.

Vi dykker ned i den danske sangskat, med hovedvægt på Højskolesangbogen, men også krydret med andre sommersange. Sangene introduceres af Steen Rågård, Vibeke Rønsbo, Povl Henningsen og Jørgen Rønsbo, der også ledsager på klaver.

Vi lader sangen styrke det levende, lokale fællesskab. De er fulde af rammende ord om sommer, sammenhold, og dermed vigtige for den sammenhængskraft, som Salon 8300 med sine kulturelle saloner søger at styrke. Vi finder fornøjelse ved mødet med de andre.

Arrangementet er gratis. 14. juni afrunder forsommerens 'Salon 8300' arrangementer, som holder pause hen over sommeren for at vende tilbage, traditionen tro første tirsdag i september.  Vær OBS på, at det denne gang er fredag, men efter sommeren vender tilbage til første tirsdag i hver måned.

Der vil være mulighed for at købe lidt at spise og drikke undervejs.

Du kan også følge Salon 8300 på facebook.