Kom til klimamøde på nettet

19-04-2021

Odder Kommunes klimaudvalg holder borgermøde. Det bliver digitalt, og du kan være med.

I starten af 2020 så et nyt udvalg dagens lys i Odder Kommune. Klimaudvalget, hedder det, og det skal komme med anbefalinger til, hvordan kommunen kan nå Klimalovens mål om en 70% reduktion i udledningen af CO2.

Men udvalget kan ikke gøre det alene – der er også brug for input fra dig. Den 28. april mellem klokken 19 og 21 bliver derfor afholdt et online borgermøde.

”En vigtig del af det gode liv i Odder er, at vi også sikrer det for de næste generationer. Det arbejder vi med i klimaudvalget, og vi vil meget gerne høre input til, hvordan det arbejde kan blive endnu mere effektivt, så vi kan nå målet om 70 procents reduktion,” siger formanden for klimaudvalget, Kresten Bjerre (B).

På mødet kommer blandt andet energiproduktion, cirkulær økonomi og CO2-lagring i naturen på programmet. Mødet bliver som sagt afholdt online, og derfor opfordrer formanden til både at dukke op – hjemme i sofaen – og deltage aktivt i mødet.

”Vi kan jo ikke mødes fysisk, fordi coronaen stadig har tag i samfundet, men til mødet kommer vi til at have en chatfunktion, så man kan stille spørgsmål og komme med kommentarer undervejs. Det håber jeg at borgerne vil benytte sig af,” siger Kresten Bjerre.

Online borgermødet bliver afholdt den 28. april fra 19 til 21, og der bliver lagt et link op på odder.dk