Ny pædagogisk leder på ungdomsskolen

15-12-2021

Den nye pædagogiske leder på Odder Ungdomsskole kommer med stor erfaring i at arbejde med både det fritids- og specialpædagogiske område.

Den 3. januar træder Dorthe Sørig for første gang ind gennem dørene på Odder Ungdomsskole som ny pædagogisk leder. Hun kommer fra en stilling som pædagogisk leder på Lundagerskolen i Horsens, og glæder sig til at komme i gang i Odder.

”Jeg har arbejdet med ungdomsskolens målgruppe i Aarhus, og glæder mig til at kunne bidrage med min erfaring derfra. Samtidig er jeg nysgerrig på at lære en – for mig - ny måde at arbejde på og glæder mig til at blande det med min egen måde at arbejde på,” siger Dorthe Sørig.

Harry Lauritsen, der er skoleleder for Parkvejens Skole og Odder Ungdomsskole, kender Dorthe Sørig fra tidligere, hvor de to har været kolleger. Og han er ikke i tvivl om at hun er et stærkt valg til ungdomsskolen i Odder.

”Jeg har tidligere arbejdet sammen med Dorthe og hun er garant for gedigen handlekraftig pædagogisk ledelse. Hun arbejder datainformeret for at forbedre elevernes læring og trivsel. Hun er nærværende og nysgerrig i sin tilgang og siger tingene som de er. Med hendes erfaring med det fritidspædagogiske og specialpædagogiske kommer hun til at spille en central rolle for den videre udvikling af Odder Ungdomsskole,” siger han.

Dorthe Sørig tiltræder som ny pædagogisk leder på Odder Ungdomsskole den 1. januar og har første arbejdsdag den 3. januar.