Mange så valgmøde online

12-10-2021

Odder Kommunes online valgmøde er blevet set over 1000 gange. Du kan gense det her.

Der var stor interesse for at følge med i politikernes debat, da Odder Kommune holdt valgmøde torsdag den 11. november. 

Over 1000 borgere fulgte enten live med eller har set det efterfølgende på Odder NetTV og Odder Kommunes Facebookside da kandidaterne til den kommende kommunalbestyrelse debatterede emmerne infrastruktur & Kattegatforbindelse, børn & unge og klima og Natur & miljø.

- Online valgmødet er et godt supplement til de mange fysiske valgmøder, der bliver holdt i hele kommunen. For nogle kan det være svært at finde tiden eller få familie-kabalen til at gå op, så man kan komme til et fysisk valgmøde. Med online mødet kan man se med, når man har lyst, og det tror jeg tiltaler mange, siger Odder Kommunes kommunikationskonsulent Claus Buur Rasmussen.

Se det arkiverede valgmøde

Efter valgmødet er det nu muligt at gå ind på se det arkiverede valgmøde:

Så har du endnu ikke bestemt, hvem du skal stemme på til kommunalvalget på tirsdag, så kan du måske blive lidt klogere på partier og kandidater ved at se valgmødet.

- Vi er glade for, at der var så mange, der så valgmødet, og forhåbentligt er det med til at skabe interesse for kommunalvalget og få mange til at stemme, siger kommunikationskonsulent Bo Nørgaard.

Han tilføjer, at Odder Kommune ved kommunalvalget i 2017 holdt et lignende online valgmøde, der også var godt besøgt. Ved valget i 2013 var Odder i øvrigt den første kommune i Danmark de holdt valgmøde online. Odder Kommune sender i forvejen alle byrådsmøder live på Odder.dk, og har derfor teknikken til at sende valgmøde live i forvejen.