Folkeparken er et spadestik tættere på

25-08-2022

Torsdag formiddag blev første spadestik på Odders nye, flotte folkepark taget, blandt andet med hjælp fra 2. x på Vestskolen.

Det næste halve års tid skyder der langsomt, men sikkert, en ny park op rundt om rådhuset i Odder. Folkeparken, som den er blevet døbt, skal stå klar i starten af 2023, og torsdag formiddag kom den et skridt tættere på.

”Folkeparken er et godt eksempel på at vi ikke bygger noget uden at have prøvet det af. Sidste gang var parken fyldt af børn og voksne, grønt og småsnak og jeg håber af hele mit hjerte at det også kommer til at kendetegne den nye folkepark,” lød det fra Lone Jakobi i forbindelse med første spadestik-arrangementet.

Udover at binde bymidten bedre sammen, skal folkeparken også være med til at gøre Odder By grønnere. Der skal plantes træer, anlægges græs og i det hele taget skabes en grøn oase i midten af byen. En oase, som både byder på legeplads, biodiversitet og mulighed for at slå sig ned og bare nyde naturen. Det glæder Kresten Bjerre, formand for Udvalget for Klima og Plan.

”Jeg tror at Folkeparken bliver en ny attraktion for Odder og en oase i byen. Børnene kan glæde sig til legepladsen og parken kommer også til at kunne bruges til møder og fejringer af stort og småt. Jeg er rigtig glad for at vi nu har taget første spadestik og vil gerne sige tillykke, Odder,” sagde han.

Du kan se illustrationer af og informationer om den nye park via linket her. Herunder kan du se billeder fra arrangementet, hvor blandt andre 2. X fra Vestskolen var med til at sørge for at gravearbejdet fik en god start.