Kom til første spadestik på Folkeparken

19-08-2022

Borgmester Lone Jakobi, udvalgsformand Kresten Bjerre og 2. klasse på Vestskolen tager torsdag den 25. august første spadestik på Folkeparken ved Odder Rådhus.

Det er nu tid til at fejre en vigtig milepæl i Odder bymidte. Det sker med et første spadestik på Folkeparken, der finder sted torsdag den 25. august. Arrangementet er åbent for alle.

Odder Kommune anlægger Folkeparken med støtte fra Realdania. Parkprojektet er blevet til i samarbejde med de borgere og bymidteaktører, som siden 2018 har taget del i det bystrategiske arbejde.

Folkeparken skal samle bymidten og bliver et nyt grønt åndehul, hvor man kan mødes ved en ny legeplads, bruge Rådhusmøllen til madpakkehus, eller f.eks. bruge gæsteparkeringen som multibane efter Rådhusets åbningstid.

Bygæster og områdets beboere kan forventeligt tage Folkeparken i brug i sommeren 2023.


Folkeparken kommer til at indeholde en legeplads, der er designet af MONSTRUM. Den kommende mølle-legeplads er inspireret af den lokale kulturarv og landbrugshistorie.

Tid 

Torsdag d. 25. august 2022 kl. 11.30 til 12.30

Sted 

Rådhusparkeringen ved Odder Rådhus

ProgramVelkomst og tale ved borgmester Lone Jakobi og formand for Udvalget for Klima og Plan, Kresten Bjerre.

Lone Jakobi, Kresten Bjerre og eleverne fra 2. klasse på Vestskolen tager første spadestik

Parkering

Bilparkering kan f.eks. ske på Aaparkeringen. Rådhusets medarbejdere henvises desuden til de nye p-pladser ved Løvbjerg. Hvis man er på cykel, kan man f.eks. parkere ved Nørregade-indkørslen til Rådhusparkeringen.

Kontakt

Projektleder Louise Holmegaard

Mail: Louise.holmegaard@odder.dk

Telefon: 3084 3479