Ny leder i Bifrost og Dagplejen

01-07-2022

Fra 1. august er der ny leder af den integrerede institution Bifrost og Dagplejen i Odder.

Lige om lidt begynder sommerferien, noget de fleste nok glæder sig til. Og når børnene i Bifrost og Dagplejen i Odder kommer tilbage fra ferien, så står der en ny kvinde i spidsen for deres institution eller dagpleje. 1. august tiltræder Annette Torntoft nemlig som leder af Bifrost og Dagplejen. Hun kommer til Odder fra et job i en institution i Aarhus-bydelen Gellerup, og glæder sig til samarbejdet med forældre og medarbejdere i Odder.

”Samskabelse og et godt samarbejde med forældrene er rigtig vigtigt og det glæder jeg mig til at komme i gang med via arbejdet med bestyrelserne. Og så glæder jeg mig til at komme rundt i organisationen med de pædagogiske ledere, for jeg synes at der er stor værdi i – gennem dem – at vide, hvad der sker på gulvet. Det er vigtigt for at vi kan skabe gennemsigtighed i alle niveauer af organisationen og se, hvad vi lykkes med – og hvad vi skal gøre bedre,” siger Annette Torntoft.

Direktøren for Børn, Uddannelse og Kultur, Flemming Skaarup, er også glad for at have fået en ny leder på plads i stillingen. Især hendes mangeårige erfaring kommer til at gavne kommunen, siger han.

”Annette kommer til Odder med 20 års erfaring som leder af både institutioner og dagplejere i blandt andet Hedensted, Horsens og senest Aarhus Kommune. Derudover har hun en fuld diplom i både ledelse og almen pædagogik, så det er en meget kompetent leder, der kommer til kommunen. Derfor glæder jeg mig også til at vi kan byde hende velkommen på holdet efter sommerferien,” siger han.

En del af den nye leders fokus ligger på at involvere medarbejderne. For at kunne udvikle arbejdet i institutionerne og dagplejen, er det nemlig vigtigt at man spiller hinanden gode, siger hun.

”For mig handler det om at personalet er involveret og at der er ejerskab hos den enkelte medarbejder. At man lykkes hver for sig og sammen, men også at vi hver især tør at dele blær og bøvl, at vi kan berige og inspirere hinanden. Det er os selv, vi bruger som det stærkeste værktøj i forhold til mindset, tilgang, viden og erfaring og udvikling,” siger hun

Annette Torntoft tiltræder stillingen 1. august og starter i ugen efter, når hendes egen sommerferie er overstået.