Lektiecafé i Odder

02-11-2022

Børn og unge kan få hjælp til lektierne i den nye onsdags-lektiecafé. Første gang er onsdag d. 9. november kl. 14.30-16.30 i Pakhuset.

Lektiecaféen i Odder er et nyt projekt, hvor frivillige tilbyder lektiehjælp til børn og unge, som har det svært i skolen. Det kan både være fagligt og socialt.

Lektiecaféen handler om mere end lektiehjælp. I lektiecaféen har vi god tid til børnene, og derfor har vi mulighed for at give børnene ekstra opmærksomhed - både hvis de har behov for hjælp med at forstå en opgave, eller hvis de bare trænger til at snakke med en voksen.

Lektiecaféen er et frirum, hvor det uformelle og hyggelige samvær er med til at skabe en positiv udvikling hos børnene. Dermed er der både plads til faglig lektiestøtte såvel som hygge og socialt samvær.

Samskabelsesprojekt mellem Frivilligcenter Odder, Odder Frimenighed og Børne- og Familiecenteret i Odder Kommune

I første omgang er Lektiecaféen et pilotprojekt, der kører frem til medio maj 2023, hvor projektet evalueres.

Lektiecaféen er et samskabelsesprojekt mellem Frivilligcenter Odder, Odder Frimenighed og Børne- og Familiecenteret i Odder Kommune.

Tid og sted

Onsdage kl. 14.30-16.30 i togvognen ’Grisen’, Pakhuset, Banegårdsgade 5, 8300 Odder.
Første gang er onsdag d. 9. november 2022. Der er ingen tilmelding – man møder bare op.

Bliv frivillig lektiehjælper

Vi har brug for flere frivillige lektiehjælpere, som vil være med til at gøre en forskel for børn og unge med udfordringer i skolen. Du er måske gymnasieelev, som sammen med et par medstuderende vil bruge 2 timer om måneden. Det kan også være, du er ældre og har tid og lyst til at være lektiehjælper et par timer hver uge.

Læs mere om muligheden for at blive lektiehjælper på Frivilligcenter Odders Frivilligjob-portal: www.frivilligcenter-odder.dk Eller kontakt Frivilligcenter Odder på 084 3480 eller post@frivilligcenter-odder.dk