To nye chefer på plads

27-12-2023

Så er der kommet navne på de to ledige chefstillinger i Odder Kommune – Helle Bøhl-Møller bliver chef for Teknik og Miljø, mens Henrik Schou bliver ny Skole- og Dagtilbudschef.

Lige før jul, den 21. december, blev der skrevet kontrakt med to nye chefer i Odder Kommune, mere specifikt chefstillingerne inden for Teknik og Miljø samt Skoler og Dagtilbud.

Ny chef for Teknik og Miljø: Helle Bøhl-Møller

På kontoret i Teknik og Miljø bliver det Helle Bøhl-Møller, der får sit navn på døren. Helle kommer fra en stilling som driftschef i Boligforeningen Ringgården i Aarhus, og inden da har hun også arbejdet med at indføre BRT-løsninger i Aalborg Kommune og har blandt andet erfaring fra både Banedanmark og Aarhus Letbane. Hun glæder sig til at starte på et nyt kapitel i Odder.

”Jeg oplever Odder som en kommune, der har det hele: by, land, vand, vækst og potentiale - og jeg føler det som et stort privilegium at være med til at udvikle og realisere de ambitiøse planer der er for kommunen, som både omhandler bæredygtige løsninger og et attraktivt bymiljø. Sammen med de dygtige kolleger, glæder jeg mig rigtig meget til at tage hul på arbejdet og samtidig skabe et sammenhængende Teknik & Miljø,” siger hun.

Det var et stærkt felt, der havde søgt stillingen, og på direktionsgangen på rådhuset er kommunaldirektør Henning Haahr helt sikker på at man har fundet den bedste kandidat til jobbet.

”Teknik og Miljø er et stort område i Odder Kommune, og derfor har vi også været på jagt efter en med en bred vifte af kompetencer. Det har vi fået med Helle, som med erfaring fra blandt andet boligforeningen, Aalborg Kommune og Banedanmark har prøvet lidt af hvert. Vi glæder os til at få hende med på holdet.”

Ny chef for Skole og Dagtilbud: Henrik Schou

På området for Skole- og Dagtilbud hedder den nye chef Henrik Schou. Han har indtil nu været skoleleder på Sabro-Korsvejskolen i Aarhus Kommune og har derudover haft flere chef- og direktørstillinger inden for skoleområdet. Den erfaring glæder han sig til at bygge videre på i Odder, hvor han også får dagtilbuddene ind under paraplyen.

“Jeg glæder mig til at komme i gang i Odder Kommune, og møde alle samarbejdsparterne på skole- og dagtilbudsområdet. Der er jo et område præget af mange forandringer, og jeg glæder mig til at give mit bidrag til udviklingen,” siger han.

Det er også en tilfreds direktør for Børn, Uddannelse og Kultur, Susanne Hammer-Jakobsen, der nu kan byde velkommen til en ny chef for området.

”Henrik kommer med en meget stor erfaring fra mange forskellige ledelseslag og en lyst til at skabe et fællesskab omkring vores skoler og dagtilbud. Så han er oplagt til stillingen som Skole- og Dagtilbudschef hos os, og vi glæder os til at vi sammen skal i gang med arbejdet.”

Helle starter den 1. februar, mens Henrik starter senest 1. april 2024.