Tak til borgerpanelet

11-05-2023

Den 10. maj mødtes en gruppe engagerede borgere og politikere på Pakhuset og diskuterede borgerinddragelse.

Onsdag aften var der godt gang i både snakken og kaffekanderne på Pakhuset i Odder, da borgerpanelet og politikere fra kommunalbestyrelsen mødtes til et aftenmøde.

Emnet var borgerinddragelse i forbindelse med budgetprocessen. Derfor startede aftenen med et oplæg om netop det kommunale budget ved Birgitte de Place, der er konstitueret Økonomichef i Odder Kommune. Her blev tilhørerne ført igennem de forskellige poster for budgettet, og hvordan de fordeler sig i forhold til hinanden.

Tak til alle fremmødte

Derefter fulgte aftenens hovedopgave: At borgere og politikere skulle snakke om borgerinddragelse med hinanden. Ved fem runde borde blev der diskuteret emner, platforme, forventninger og meget andet, som kan relatere sig til borgerinddragelse. Det gav nogle gode erkendelser og tanker, som bliver taget med videre i processen.

Derfor skal der fra både politikere og forvaltning lyde et stort tak til alle, der var mødt frem.

Slides fra aftenens oplæg om kommunens budget kan du finde ved at klikke på linket her. Er du mere til at få det serveret på lyd og video, kan du finde seks videoer om budgetlægningen på Odder Kommunes YouTube-kanal. Den kan du finde ved at klikke på linket her (videoerne ligger lidt nede på siden).