Skole- og dagtilbudschef skifter til Favrskov

31-10-2023

Odder Kommunes skole- og dagtilbudschef, Karina Corneliusen, har fundet nye udfordringer.

Fra 1. december skal Odder Kommune på jagt efter en ny chef for skole- og dagtilbudsområdet. Karina Corneliusen har nemlig fået nyt job og skal fremover være skolechef i Favrskov Kommune.

”Jeg er ked af, at min tid i Odder Kommune blev så kort. Der er fortsat store potentialer i skolerne og dagtilbuddene i Odder, som de nok skal få succes med at udleve. For mig var det helt enkelt svært at sige nej til muligheden for at fokusere helt på folkeskolen, som er min faglige hjemmebane,” siger hun om det nye job.

Karina Corneliusen har været skole- og dagtilbudschef i Odder siden 1. juni, hvor hun kom til fra en stilling i Aarhus Kommune. I den periode har hun blandt andet været en del af den nye koncernledelse i kommunen og har også været konstitueret skoleleder på Parkvejens Skole, mens der blev ansat ny leder der.

”Jeg synes selvfølgelig at det er ærgerligt at vi mister Karina, som er en god kollega og en kompetent leder. Derfor vil jeg gerne benytte muligheden til at sige mange tak for indsatsen og tillykke til Favrskov. Nu går vi i gang med en rekrutteringsproces, hvor jeg er sikker på at vi finder den rigtige til at føre arbejdet videre,” siger Susanne Hammer-Jakobsen, der er direktør for Børn, Uddannelse og Kultur i Odder Kommune.

Karina Corneliusen stopper i Odder Kommune 1. december og herefter går processen i gang med at finde en ny chef til skole- og dagtilbudsområdet.