Finansministeren besøgte Sundhedshuset

26-02-2024

Mandag formiddag var der igen ministerbesøg i Odder – denne gang var det finansminister Nicolai Wammen, der lagde vejen forbi Sundhedshuset.

Odder Kommunes nye, store sundhedshus er et eksempel på, hvordan den nære velfærd skal løses i fremtiden. Det fik finansminister Nicolai Wammen syn for mandag formiddag, hvor han var på besøg i Sundhedshuset. Det blev både til en rundvisning og en snak med flere af medarbejdere i huset, blandt andet de frivillige guider, som tager imod besøgende ved indgangen.

Undervejs fortalte borgmester Lone Jakobi, udvalgsformand Finn Thranum og Sundheds- og Omsorgschef Majbritt Veise-Blohm om tankerne bag sundhedshuset. Især tanken om at vi som kommune rykker tættere på vores borgere – og i samspil med de mange sundhedsaktører, der er i VitaPark.

Også Bruno Melgaard, praktiserende læge i Odder Lægehus, var med på rundvisningen og kunne fortælle om fra patienterne oplever en stor tryghed fra især patienterne i korttidsafsnittet. Det, at lægerne er samlet under et hus har også givet en tryghed i at der altid er faglig og kompetent sparring tæt på.

På rundvisningen deltog udover finansminister Nicolai Wammen også borgmester Lone Jakobi, udvalgsformand Finn Thranum, direktør Sanela Ljeskovica, Sundheds- og Omsorgschef Majbritt Veise-Blohm og praktiserende læge Bruno Melgaard.

Du kan se billeder fra rundvisningen i galleriet herunder: