Medarbejdere i dagtilbud samlet til oplæg

25-01-2024

Medarbejderne i Odder Kommunes dagtilbud var forleden samlet til oplæg om, hvordan de nye forandringer på området finder ind i hverdagen.

I december 2023 justerede vi i strukturen for ledelsen på dagtilbudsområdet i kommunen – den struktur kan du læse mere om her. Den slags ændringer kan selvfølgelig give lidt usikkerhed i forhold til hverdagen, og derfor var medarbejderne i alle vores dagtilbud for nyligt samlet til oplæg om trivsel i forandringsprocesser. Oplægget gav et godt fundament for den videre snak i dagtilbuddene i forhold til, hvordan de nye ændringer finder på plads i hverdagen.

For en god ordens skyld, så gik justeringen blandt andet ud på at antallet af ledere blev justeret fra fem til tre. Det betyder at ledere og dagtilbud fra 1. marts fordeler sig således:

  • Dagtilbud Vest: Bendixminde, Kriblekrablehuset/skovbørnehaven, Udgård og dagplejen. Dagtilbudsleder er Henriette Stein Carlsen.
  • Dagtilbud Øst: Egholmgård, Egetræet, Midgård, Askgård, saksild og Hou børnehuse. Dagtilbudsleder er Jette Schæfer.
  • Dagtilbud Midt & Syd: Troldhøj, Gaia, Vita herunder ressourcegruppen, Solstrålen i Hundslund og Børnehuset i Gylling. Dagtilbudsleder er Lene Rasmussen.