Kom til bypicnic

21-09-2018

Lørdag den 29. september kl. 11-13 er der bypicnic i Folkeparken med suppe og samtale.

Det bliver en hyggelig dag i Folkeparken, der ligger på parkeringspladsen foran Rådhuset, lørdag den 29. september kl. 11-13, når der er bypicnic med suppe og samtaler.

På dagen er der åbning af et byrumseksperiment ved Odder Å, der er fri å- og bypark lege og så er der "Suppe og Samtale". Til det vil vi gerne høre om jeres holdninger til Folkeparken, og der bliver serveret suppe og brød til de første 50, der kommer.

 

Om Folkeparken

Folkeparken er et projekt i forbindelse med, at Odder Kommune, Bymidteforum og rådgivergruppen Hele Landet er ved at udarbejde en udviklingsstrategi for Odder bymidte. Projektet støttes af Realdania.

I strategiarbejdet indgår afprøvning af 4 forskellige idéer til byfornyelsesprojekter, også kaldet pilotprojekter. Pilotprojekterne er alle blevet til i samarbejde med Bymidteforum ud fra visionen om Odder som en grøn og levende hverdagsby.

Det første pilotprojekt er den grønne park - ”Folkeparken”, som skaber forbindelse fra Kvickly-området til Polititorvet og Rosensgade.

Parklandskabet består af en stiforbindelse fra Nørregade til Odder Å, opholdszoner, som indbyder til ro og samvær, og aktivitetszoner, hvor man kan bevæge sig, lege og lære.

Læs mere om bymidteforum.

Læs ofte stillede spørgsmål om Folkeparken.