Søg Odder Kommunes pulje til biodiversitet

11-05-2021

I forbindelse med Odder Kommunes deltagelse i konkurrencen DKVild har vi oprettet en pulje for grundejere, lokalråd og andre der vil arbejde med biodiversitet.

Odder Kommune deltager i konkurrencen DKVild, der skal kåre Danmarks vildeste kommune. I den forbindelse har vi oprettet en puljer, som grundejerforeninger og lokalråd kan søge midler fra til hjælp med projekter der fokuserer på biodiversitet.

For at komme i betragtning til puljen, skal projektet være inddragende og langsigtet. Det betyder at jo flere, I kan samles om og inddrage i projektet, jo bedre. Derudover er det vigtigt, at I har gjort jer tanker om økonomien – det vil sige både omkostninger til etablering, den efterfølgende vedligehold og skiltning.

Projektet kan have mange former. Det kan være omlægning af et fællesareal eller et arrangement – det vigtigste er at biodiversiteten er i fokus. Der er dog krav om at der sendes billeder fra arbejdsdagen og at der skiltes, så områdets besøgende forstår hensigten. Her er links til et par eksempler på skilte:

Send beskrivelse og budgetoverslag til os

Lyder det som noget for jeres grundejerforening, lokalråd eller lignende? Så send en beskrivelse af projektet og et budgetoverslag om den efterfølgende vedligeholdelse til tanja.asp@odder.dk.