Her er godt at bo

Odder Kommune har alle de rette rammer til den aktive børnefamilie:

Fleksible åbningstider i daginstitutionerne og pasningsgaranti inden for bare en måned. Her er folkeskoler af høj kvalitet med iPads til alle elever og indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Og så byder Odder Kommune på 120 sports- og fritidsforeninger, fire idrætshaller, to svømmehaler og Saksild Strand – Østjyllands bedste badestrand.

Hvis du har job, koncertplaner eller kaffeaftaler i Aarhus, ligger byen ikke mere end 20 km fra Odder, og der går bus eller tog hvert kvarter. Så hvis du savner storbypulsen, er den kun en kort tur væk.

Odder er et trygt sted, og politiet har ikke travlt. Vi har et udbredt stisystem, som skaber sikre skoleveje, og vi har et stærkt fællesskab, der giver levende landsbysamfund med nærvær og plads til alle.

Langs kysterne finder du dejlige, børnevenlige badestrande – herunder Østjyllands bedste i Saksild. Kystlivet, Tunø og Alrø indbyder til krabbejagt, meditation med en fiskestang og friske gåture på hjertestierne. Lidt som en ferie – bare derhjemme.  

Se og høre mere i nedenstående videoer:

I Odder kan du blive en del af af fællesskaber. Hør hvordan fx triathlonklubben hygger efter træning:

I Odder Kommune har vi en række dejlige oplandsbyer med et stærk sammenhold og mange aktiviteter. Se hvordan man byder nye børn og forældre velkommen i Hou Børnehave:

En svensk forskere har konkluderet, at eleverne lærer mere i skolen ved at bruge iPads. Her kan du høre, hvorfor lærere og elever er glade for at bruge dem i undervisningen:

Det svinger, rocker og ruller, når eleverne på Odder Musikskole slipper noderne løs. Musikskolen har bl.a. afholdt Beatles-koncert for fulde huse:

Hvis du flytter til Odder Kommune, så får du bl.a. glæde af vores monsterkreative bibliotek: