Første spadestik er taget

Torsdag eftermiddag blev første spadestik taget til Odders nye sundhedshus.Hvis du har været forbi VitaPark for nylig, har du måske lagt mærke til at der er kommet hegn op omkring grunden, som tidligere husede den gamle lægebolig. Hegnet står der, fordi grunden nu er blevet til en byggeplads, som i løbet af de næste par år bliver til Odder Kommunes nye, flotte sundhedshus. Det hus blev der taget første spadestik til torsdag eftermiddag – et spadestik, der har været undervejs i noget tid.

”Man siger jo at den, der venter på noget godt, aldrig kan vente længe nok, og det må siges at være tilfældet her. Jeg var ved at regne mig frem til det, og jeg tror at idéen til sundhedshuset opstod for otte år siden. Så jeg vil gerne sige tak til både lægerne, entreprenøren K.G. Hansen og det i øvrigt enige byråd, der alle har været medvirkende til at vi nu står her i dag,” sagde Uffe Jensen, inden gravemaskinen bag ham gik i gang.

I sundhedshuset, der kommer til at være på 4.400 kvadratmeter, kommer der blandt andet til at være lægeklinikker, træningscenter og korttidspladser. Kort sagt bliver de fleste sundhedsfunktioner i Odder samlet under et tag. Og et byggeri af den slags kommer naturligvis til at have betydning for området, så derfor rådede borgmesteren til at man viser hensyn og tålmodighed fremover.

”Jeg glæder mig til at følge byggeriet, men der vil givetvis komme lidt parkeringsbøvl undervejs. Derfor vil jeg opfordre til at man lige har lidt tålmodighed i forhold til at finde parkeringsplads her den næste tid, og man kan jo passende parkere lidt væk eller gå eller cykle, hvis man har mulighed for det,” sagde han.